Προτάσεις εφηβικής-νεανικής λογοτεχνίας από την Κούλα Πανάγου

list Στις: Νέα - Ανακοινώσεις Την:
Προτάσεις εφηβικής-νεανικής λογοτεχνίας από την Κούλα Πανάγου

Η συντονίστρια των λεσχών ανάγνωσης του Χάρτινου Καραβιού, Κούλα Πανάγου, κάνει κάποιες επιλογές εφηβικής και νεανικής λογοτεχνίας. Ας εκμεταλλευτούμε τη δύσκολη περίοδο του νέου lockdown του Νοεμβρίου και ας αφιερώσουμε χρόνο στο σπίτι για ποιοτικές αναγνώσεις! ?

 

Μερικά λόγια της Κούλας για τον εαυτό της:

Στα πρώτα μου γενέθλια η νονά, έβαλε δίπλα στην τούρτα διάφορα αντικείμενα που παρέπεμπαν σε ένα επάγγελμα, σε ένα χόμπι, σε μια επιθυμία… Ήταν λέει έθιμο του τόπου της. Από όλα εγώ διάλεξα ένα βιβλίο και ένα τρενάκι. Το τρενάκι με ταξιδεύει χρόνια πολλά στις λέξεις. Με τις λέξεις συνάντησα εξαιρετικούς ανθρώπους που με έμαθαν να ακούω ιστορίες αλλά και να γράφω. Να βλέπω εικόνες αλλά και να φτιάχνω. Να παρατηρώ τον χώρο αλλά και να τον δημιουργώ. Να παίζω και να μοιράζομαι. Είκοσι χρόνια τώρα με όχημα τις λέξεις και το παιχνίδι επικοινωνώ με παιδιά σε τυπικά και μη τυπικά πλαίσια εκπαίδευσης.
Το όνομα μου είναι Κούλα Πανάγου. Είμαι νηπιαγωγός, συντονίστρια- υπεύθυνη σχεδιασμού εκπαιδευτικών προγραμμάτων , παιγνιοθεραπεύτρια.
Ετικέτες Κούλα Πανάγου
Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Ιανουαρίου Φεβρουαρίου Μαρτίου Απριλίου Μαϊου Ιουνίου Ιουλίου Αυγούστου Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου Νοεμβρίου Δεκεμβρίου
close Καλάθι αγορών
close Καλάθι αγορών

Δημιουργία νέου λογαρισμού