• -10%

Ίσως πρέπει να μιλήσεις σε κάποιον: Μια ψυχοθεραπεύτρια, ο ψυχοθεραπευτής της και η ζωή μας στο φως

Save 10% €22.90
€25.44
9786185400170
Last items in stock
: Opera

Παιδί ή ενήλικος; Ασφάλεια ή ελευθερία; Όλοι οι άνθρωποι δίνουμε αυτήν την εσωτερική μάχη σε κάποιο βαθμό, αλλά η τελική μας επιλογή καθορίζεται από τη σχέση μας με το φόβο και την αγάπη. Η ψυχοθεραπεία πασχίζει να μας μάθει πώς να τα ξεχωρίζουμε.».

«Η Λόρι Γκότλιμπ έχει ένα εκπληκτικό τρόπο να χειρίζεται την ευαισθησία, και έιναι απόλαυση να παρκολουθείς πως επιδρά ο προσεκτικός και ακριβής λόγος της στους ασθενείς της σε επίπεδο αυτοπαρατήρησης και αυτοανάλυσης. Οι εσωτερικοί της μονόλογοι μοιάζουν τόσο υπέροχα ανθρώπινοι και τόσο διαφανείς, που κερδίζουν αυτομάτως την εμπιστοσύνη του συνομιλητή-αναγνώστη της. [..] Ένα βιβλίο που δοξάζει τους ανθρώπινους δεσμούς μας, παρελθόντες και μελλοντικούς, και την ανθρώπινη ανάγκη μας "να μιλήσουμε σε κάποιον"».

The Guardian

«Διαβάζω βιβλία σχετικά με την ψυχοθεραπεία εδώ και πάνω από μισόν αιώνα, ποτέ πριν, όμως, δε συνάντησα βιβλίο σαν κι αυτό: τόσο δυνατό και τολμηρό, τόσο γεμάτο με εξαιρετικές ιστορίες και βαθιά νοήματα, τόσο ειλικρινές και καθηλωτικό.»

Ίρβιν Γιάλομ

Μια διορατική και συμπονετική ψυχοθεραπεύτρια απέναντι στους ασθενείς της: την ώριμη γυναίκα που αναζητά έναν ακόμα λόγο για να συνεχίσει να ζει. την αυτοκαταστροφική νεαρή αλκοολική που διαλέγει μονίμως τον λάθος σύντροφο. τον ναρκισσιστή, εκνευριστικό τηλεοπτικό παραγωγό που κρύβει επιμελώς το βαθύ του τραύμα. τη νεαρή νιόπαντρη που αντιμετωπίζει μια πολύ δύσκολη αλήθεια - αλλά και τον ίδιο της τον εαυτό, σε συνεδρίες με τον δικό της χαρισματικό ψυχοθεραπευτή.

Quantity

Μέγιστος αρ. τεμαχίων που μπορείτε να παραγγείλετε ανά κωδικό είναι 5, εφόσον υπάρχει επαρκή απόθεμα ή κατόπιν παραγγελίας. Αν επιθυμείτε περισσότερα παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

close Shopping Cart
close Shopping Cart

New Account Register