Χάρτες
Συγγραφείς Αλεξάνδρα Μιζελίνσκα, Ντάνιελ Μιζελίνσκι
Μετάφραση Αναστασία Χατζηγιαννίδη
Εκδόσεις Πατάκη
Με αυτό το βιβλίο θα κάνετε τον γύρο του κόσμου. Θα δείτε γκέιζερ στην Ισλανδία, καραβάνια στην έρημο της Αιγύπτου αλλά και τις πόλεις των Μάγια στο Μεξικό. Στην Αγγλία θα παίξετε κρίκετ και στην Ινδία θα κάνετε γιόγκα. Στην Αυστραλία θα σας εντυπωσιάσει ο πλατύποδας, στη Φινλανδία οι πολικές νύχτες και στη Μαδαγασκάρη τα πελώρια μπαομπάμπ. Θα ανακαλύψετε τις πιο ενδιαφέρουσες γωνιές του κόσμου και θα εκπλαγείτε με την ποικιλομορφία του.
Πενήντα εννέα μεγάλοι χάρτες θα σας ταξιδέψουν σε πενήντα χώρες και έξι ηπείρους. Σε καθέναν από αυτούς θα βρείτε αμέτρητες εικόνες, λεπτομέρειες και αξιοπερίεργα που θα σας μεταφέρουν σε ξεχωριστά μέρη και θα σας κάνουν να θέλετε να μάθετε ακόμη περισσότερα.
Καλό ταξίδι!
- -10%
Ο Ρένος και το χιπ χοπ
Συγγραφέας Magali Le Huche
Μετάφραση Ελένη Μπακογεώργου
Εκδόσεις Πατάκη
Στη συνοικία Μπρονξ, ο Ρένος συναντάει παιδιά που χορεύουν breakdance και κάνουν απίθανες φιγούρες.
Μαζί τους, ανακαλύπτει το σύμπαν του χιπ χοπ. H ραπ μουσική, τα σκρατσαρίσματα, τα φωνητικά κρουστά και τα γκράφιτι… τα σπάνε!
- -10%
Τα μυστήρια της Πένι Πέπερ:...
Συγγραφέας Ulrike Rylance
Εικονογράφος Lisa Hansch
Εκδόσεις Μεταίχμιο
Διακοπές στην Ιταλία! Μαζί με την Πένι θα πάνε η Μάιλι η σκυλίτσα της και η κολλητή της η Ίντα. Και το πράγμα γίνεται όλο και καλύτερο: τελείως συμπτωματικά η Φλώρα και η Μαρί θα πάνε διακοπές στο ίδιο μέρος. Να που η ντετεκτιβοσυμμορία ενώνει ξανά τις δυνάμεις της, αφού στο ξενοδοχείο όπου μένουν η Φλώρα και η Μαρί εξαφανίζονται μπουρνούζια και πετσέτες. Και όχι ένα ή δύο, αλλά εκατοντάδες. Οι ντετέκτιβ είναι σε επιφυλακή και σύντομα πέφτουν πάνω στα κλοπιμαία - στην πλαζ, στο κάμπινγκ... Μόνο που ίχνη του δράστη δεν υπάρχουν ούτε για δείγμα. Αυτό που χρειάζεται τώρα είναι κοφτερά ντετεκτιβικά μυαλά.
- -10%
