Μπες στην ιστορία: Η συμφιλίωση
Tα βιβλία της σειράς «Μπες στην ιστορία» θα βοηθήσουν τα παιδιά να επεξεργαστούν με τον καλύτερο τρόπο διάφορα θέματα που τα απασχολούν. Τους δίνεται η ευκαιρία να διαλέξουν το τέλος κάθε ιστορίας που παρουσιάζεται, να συμπληρώσουν τις σχετικές δραστηριότητες, κι έτσι να εξασκηθούν στην κριτική σκέψη και στον τρόπο διαχείρισης δύσκολων καταστάσεων.
Το συγκεκριμένο βιβλίο παρουσιάζει έναν διαφορετικό λόγο σύγκρουσης σε κάθε ιστορία, ανάμεσα σε αδέρφια, σε φίλους και σε γονείς με παιδιά. Οι μικροί αναγνώστες θα ταυτιστούν και θα διασκεδάσουν, ενώ οι γονείς τους θα μπορέσουν να κατανοήσουν καλύτερα τον ψυχισμό των παιδιών τους, προτείνοντάς τους εναλλακτικούς τρόπους επίλυσης συγκρούσεων και συμφιλίωσης.
Μέγιστος αρ. τεμαχίων που μπορείτε να παραγγείλετε ανά κωδικό είναι 5, εφόσον υπάρχει επαρκή απόθεμα ή κατόπιν παραγγελίας. Αν επιθυμείτε περισσότερα παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.
