• -10%

Προς τον παράδεισο

Έκπτωση 10% 21,96 €
24,40 €
9786180331776
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
: Μεταίχμιο
: Hanya Yanagihara

Ο παράδεισος είναι για κάποιους. Ο παράδεισος δεν είναι για όλους.

Σε μια εναλλακτική εκδοχή της Αμερικής του 1893, ο εύθραυστος νεαρός γόνος μιας επιφανούς οικογένειας αντιστέκεται στον αρραβώνα του με έναν άξιο μνηστήρα, καθώς ελκύεται από έναν γοητευτικό δάσκαλο χωρίς περιουσία. Το 1993, σ’ ένα Μανχάταν πολιορκημένο από την επιδημία του AIDS, ένας νεαρός Χαβανέζος ζει με τον πολύ μεγαλύτερο και πλουσιότερο σύντροφό του, αποκρύπτοντας την ταραγμένη παιδική του ηλικία και τη μοίρα του πατέρα του. Και το 2093, σε έναν κόσμο που μαστίζεται από τις πανδημίες και κυβερνάται απολυταρχικά, η κατεστραμμένη εγγονή ενός ισχυρού επιστήμονα προσπαθεί να τα βγάλει πέρα χωρίς αυτόν – και να λύσει το μυστήριο των απουσιών του συζύγου της. Αυτά τα τρία μέρη ενώνονται σε μια συναρπαστική και μεγαλοφυή συμφωνία, καθώς επαναλαμβανόμενες νότες και θέματα βαθαίνουν και εμπλουτίζουν το ένα το άλλο.

Το νέο βιβλίο της σταρ της αμερικανικής λογοτεχνίας είναι ένα θαύμα λογοτεχνικής τεχνικής, μα πάνω απ’ όλα ένα έργο συναισθηματικής ιδιοφυΐας, και έρχεται για να προκαλέσει συζητήσεις.

Τεμάχια

Μέγιστος αρ. τεμαχίων που μπορείτε να παραγγείλετε ανά κωδικό είναι 5, εφόσον υπάρχει επαρκή απόθεμα ή κατόπιν παραγγελίας. Αν επιθυμείτε περισσότερα παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

close Καλάθι αγορών
close Καλάθι αγορών

Δημιουργία νέου λογαρισμού