• -0,99 €
Αν έρθεις σαν τον άνεμο

Αν έρθεις σαν τον άνεμο

Κερδίζετε 0,99 € 8,91 €
9,90 €
9789601692272
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
: Εκδόσεις Πατάκη
: Jacqueline Woodson
: 12+
Τίτλος Πρωτοτύπου If you come softly
Βάρος 0,26
Σελίδες 192
Διαστάσεις 14x21
Ημερομηνία έκδοσης Ιούνιος 2021

Μετάφραση Αργυρώ Πιπίνη

Ένας απρόσμενος έρωτας

Ο Τζερεμάια είναι μαύρος. Η Έλλι είναι λευκή και Εβραία. Ζουν σε τελείως διαφορετικούς κόσμους, αλλά για τους ίδιους αυτό δεν έχει καμιά σημασία. Το μόνο πράγμα που μετράει είναι να βρίσκονται μαζί. Για τους άλλους, όμως, το μόνο πράγμα που μετράει είναι, δυστυχώς, να τους κρατήσουν χώρια, μακριά τον έναν από τον άλλον.

«Για άλλη μια φορά, η Γούντσον ασχολείται με ευαίσθητα, πολύ δύσκολα θέματα και τα χειρίζεται με εξαιρετική διαύγεια, σιγουριά και βάθος».

―PUBLISHERS WEEKLY

«Η Τζάκλιν Γούντσον μάς συστήνει δυνατούς νεαρούς ανθρώπους που αγωνίζονται να βρουν ένα μέρος όπου θα μπορέσουν να ριζώσουν οι ζωές τους. Με γλώσσα ανάλαφρη σαν τον άνεμο, μας διηγείται ιστορίες που έχουν μεγάλο πλούτο και βάθος. Η Τζάκλιν Γούντσον συλλαμβάνει μοναδικά την ποίηση της καθημερινής πραγματικότητας, που μοιράζεται ανάμεσα στη θλίψη και στην ελπίδα».

―Κριτική Επιτροπή για την επιλογή Εθνικού Πρέσβη της Λογοτεχνίας για Νέους

στις Ηνωμένες Πολιτείες

Τεμάχια

Μέγιστος αρ. τεμαχίων που μπορείτε να παραγγείλετε ανά κωδικό είναι 5, εφόσον υπάρχει επαρκή απόθεμα ή κατόπιν παραγγελίας. Αν επιθυμείτε περισσότερα παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

close Καλάθι αγορών
close Καλάθι αγορών

Δημιουργία νέου λογαρισμού