• -10%

Όλα τα σώματα όμορφα τα βρίσκω

Έκπτωση 10% 13,36 €
14,84 €
9786188413375
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
: Εκδόσεις Πουά
: Τάιλερ Φέντερ
: Διαφορετικότητα

Σώματα μεγάλα, σώματα, μικρά.

Είναι τόσο ίδια, μα τόσο διαφορετικά!

Όλα τα σώματα όμορφα τα βρίσκω!

Γραμμένο και εικονογραφημένο από την ταλαντούχα Τάιλερ Φέντερ, αυτό το συναρπαστικό βιβλίο αποτελεί έναν ύμνο στην ποικιλομορφία και τη διαφορετικότητα των ανθρώπινων σωμάτων. Η ανάδειξη των ποικίλων αποχρώσεων του  δέρματος, των σχημάτων σώματος και των τύπων μαλλιών, είναι μόνο η αρχή αυτού του τολμηρού και πραγματικά συμπεριληπτικού βιβλίου. Με φόντο πάρκα, πισίνες και χαρούμενα πάρτι, η συγγραφέας και εικονογράφος Τάιλερ Φέντερ απεικονίζει ανθρώπους διαφορετικού φύλου, από διάφορες φυλές και με διαφορετικά φυσικά χαρακτηριστικά, να απολαμβάνουν ο ένας τη συντροφιά του άλλου, δίνοντας έμφαση στη σύνδεση παρά στην εξήγηση.

Με τη «ζωντανή» εικονογράφηση και τον υπέροχο ρυθμό του, το «ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ όμορφα τα βρίσκω» θα βοηθήσει τα παιδιά να σκεφτούν πάνω στο ίδιο τους το σώμα και δουν με διαφορετικό τρόπο τα σώματα των άλλων ανθρώπων.

Τεμάχια

Μέγιστος αρ. τεμαχίων που μπορείτε να παραγγείλετε ανά κωδικό είναι 5, εφόσον υπάρχει επαρκή απόθεμα ή κατόπιν παραγγελίας. Αν επιθυμείτε περισσότερα παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

close Καλάθι αγορών
close Καλάθι αγορών

Δημιουργία νέου λογαρισμού