Συχνές Ερωτήσεις


Μεταφορικά κόστη:

Από την ίδρυση του ηλεκτρονικού μας βιβλιοπωλείου έχουμε κάνει προσπάθειες να χρεώνουμε τους πελάτες με όσο το δυνατόν λιγότερα χρήματα. Συνεργαζόμαστε με τα ΕΛΤΑ courier. Οι χρεώσεις εντός Ελλάδας είναι 2,70 ευρώ μέχρι 2 κιλά για Αττική σύμφωνα με τον ορισμό των intracity αποστολών, και 0,70 ευρώ χρέωση κάθε έξτρα κιλού. Για την υπόλοιπη Ελλάδα είναι 2,80 ευρώ και 0,80 ευρώ κάθε έξτρα κιλό. Εάν επιλέξετε πληρωμή μέσω αντικαταβολής, τα τέλη θα αυξάνονται με 1,80 ευρώ επιπλέον. Ελπίζουμε ότι οι παραπάνω προσφορές θα σας βοηθήσουν να έρθετε πιο κοντά στο βιβλίο.


Τρόποι Παράδοσης παραγγελιών:

Παρέχουμε 2 τρόπους παράδοσης των παραγγελιών, αποστολή με ΕΛΤΑ courier σε όλη την Ελλάδα και παραλαβή από τα κατάστημά μας.


Ποιοι είναι οι Χρόνοι Παράδοσης των παραγγελιών;

Οι αποστολές θα γίνονται στον τόπο που μας έχει υποδείξει ο πελάτης με τρόπο τον οποίο επιλέγει η εταιρεία. Εφόσον το παραγγελλόμενο προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο στις αποθήκες μας και εφόσον δεν υπάρχουν άλλοι λόγοι που να μας αναγκάζουν να αναστείλουμε προσωρινά ή μόνιμα τις πωλήσεις ενός προϊόντος, οι αποστολές εντός του νομού Αττικής θα γίνεται προσπάθεια να εκτελούνται εντός 24-48 ωρών, ενώ οι αποστολές εκτός του νομού Αττικής εντός 48-72 ωρών.


Ακυρώσεις/ Επιστροφές:

Ο Πελάτης μπορεί να επιστρέψει εύκολα τα προϊόντα που έχει αγοράσει από το ηλεκτρονικό κατάστημα επειδή απλά άλλαξε γνώμη, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την παραλαβή τους. Ο Πελάτης μπορεί να παραδώσει τα προϊόντα απευθείας στο κατάστημα μας. Σε οποιαδήποτε περίπτωση για online παραγγελίες ο Πελάτης μπορεί πριν από την επιστροφή των προϊόντων να επικοινωνεί είτε μέσω τηλεφώνου, είτε μέσω αποστολής ηλεκτρονικού μηνύματος.


Ποιοι είναι οι τρόποι πληρωμής;

Στο on-line βιβλιοπωλείο διατίθενται οι ακόλουθοι εναλλακτικοί τρόποι πληρωμής:
1. Με πιστωτική κάρτα, η οποία χρεώνεται σύμφωνα με τους κανονισμούς της οικείας τράπεζας. Δεκτές κάρτες Visa, Mastercard,.
2. Με αντικαταβολή μετρητοίς σύμφωνα με το σύστημα αντικαταβολών που εφαρμόζει η εταιρεία αποστολών. Η αντικαταβολή ισχύει για παραγγελίες εντός Ελλάδος.
3. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
Η Εταιρεία έχει το δικαίωμα να καταργήσει κάποιον/ους από τους παραπάνω τρόπους πληρωμής ή να υιοθετήσει άλλους, αφού προηγουμένως τροποποιήσει το παρόν κείμενο


Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping