Το βιβλιοπωλείο μας


Το Χάρτινο Καράβι αποτελεί μία ιδιαίτερη περίπτωση βιβλιοπωλείου, από αυτά που σπάνια συναντά κανείς στην Ελλάδα. Διαθέτει μία εξαιρετική συλλογή παιδικών βιβλίων διαλεγμένα από μεγάλους αλλά και μικρότερους εκδοτικούς οίκους, αρκετοί εκ των οποίων ειδικεύονται στο βιβλίο για παιδιά.

Μπορεί να βρει κανείς εύκολα γνωστούς και λιγότερο γνωστούς τίτλους που είτε δεν υπάρχουν είτε περνάνε απαρατήρητοι στις μεγάλες αλυσίδες. Το μαγαζί επίσης διαθέτει παιχνίδια για όλες τις ηλικίες, με σαφή προσανατολισμό στο ποιοτικό εκπαιδευτικό παιχνίδι, καθώς και γωνιά με επιλεγμένα βιβλία ενηλίκων.


 
 

Τα σαββατοκύριακα διοργανώνονται εκδηλώσεις, όπως αναγνώσεις παραμυθιών, βιβλιοπαρουσιάσεις, εκπαιδευτικές δράσεις και άλλα.

Το ζευγάρι που άνοιξε το βιβλιοπωλείο, ο Μάνος και η Ευτυχία, είναι γονείς δύο μικρών κοριτσιών και κάτοικοι της γειτονιάς. Αμφότεροι πανεπιστημιακοί δάσκαλοι και ερευνητές κοινωνικών επιστημών, έστησαν την επιχείρηση με στόχο να προσφέρουν μία φιλόξενη γωνιά στο βιβλιόφιλο κοινό της περιοχής. Μαζί με την τρίτη της παρέας, την εκπαιδευτικό-φιλόλογο Μαρία, η οποία είναι πλέον η ψυχή του βιβλιοπωλείου, προσπαθούν καθημερινά να καθιερώσουν το Χάρτινο Καράβι ως μία μικρή εστία πολιτισμού των βορειοδυτικών προαστίων.


 
 
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping