Gingko - Φωτιστικό Large Smart Book Light Maple

€78.99
700900317368
Available upon order
Κατασκευαστής: Gingko



Κωδικός: 700900317368



 
Ένα εκπληκτικό έξυπνο ξύλινο φωτιστικό που σίγουρα αποτελεί ένα εξαιρετικό δώρο για οποιονδήποτε!



Το SMART BOOK LIGHT Gingko είναι σίγουρα ένα εξαιρετικό έργο τέχνης για οποιοδήποτε σπίτι. Αυτό το φωτιστικό μοιάζει με ξύλινο βιβλίο όταν είναι κλειστό, αλλά όταν ανοίγει μετατρέπεται σε ένα καλαίσθητο φωτιστικό που εκπέμπει ένα υπέροχο λευκό μαλακό φως LED μέσω αυτών των σελίδων.



Ο όμορφος, εξαιρετικός σχεδιασμός ανοίγει σε πλήρεις 360 μοίρες με έξυπνα κρυμμένους μαγνήτες και τα υπέροχα μαλακά χαρτιά αφής είναι αδιάβροχα και ανθεκτικά στο νερό που φωτίζονται από φώτα LED μεγάλης διάρκειας (εγγυημένη ελάχιστη χρήση 35000 ωρών)



Το φως του βιβλίου είναι εντελώς χωρίς καλώδια καθώς τροφοδοτείται από ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία, ώστε να μπορείτε να το τοποθετήσετε οπουδήποτε θέλετε, στο καθιστικό, στο σαλόνι, στο υπνοδωμάτιο ή ακόμα και στην κουζίνα. Η φόρτιση της μπαταρίας θα διαρκέσει περίπου 2-3 ώρες και θα διαρκέσει περίπου 10-12 ώρες σε συνεχή χρήση με μία φόρτιση ή μπορεί επίσης να συνδεθεί μόνιμα.



Ένα υπέροχο και ανάλαφρο φωτιστικό, που θα προσθέσει αίσθηση κομψότητας στον χώρο σας.



Φινίρισμα προϊόντος: Σφένδαμος



LED χρώμα: μαλακό ζεστό φως
Quantity

Μέγιστος αρ. τεμαχίων που μπορείτε να παραγγείλετε ανά κωδικό είναι 5, εφόσον υπάρχει επαρκή απόθεμα ή κατόπιν παραγγελίας. Αν επιθυμείτε περισσότερα παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

close Shopping Cart
close Shopping Cart

New Account Register