• -€0.99
  • Unavailable

Η φιλοσοφία σε κόμικς

Save €0.99 €8.91
€9.90
9786180120134
Unavailable
Τίτλος ΠρωτοτύπουThe Cartoon Introduction to Philosophy
ISBN9786180120134
Εκδοτικός οίκοςΨυχογιός
Βάρος0,41
Σελίδες184
Διαστάσεις24 x 17
Ηλικία από14
Ημερομηνία έκδοσηςΜάιος 2017
Συγγραφέας:  Michael F. Patton 

Μεταφραστής:  Έρρικα Πάλλη

Εικονογράφος:  Kevin Cannon



Εκδόσεις:  Ψυχογιός



Το πιο διασκεδαστικό μάθημα φιλοσοφίας που θα παρακολουθήσετε ποτέ!



"Αν αυτό δεν είναι το "πλατωνικό ιδεώδες" ενός βιβλίου κόμικ, τότε δεν ξέρω τι είναι! "Η φιλοσοφία σε κόμικς" των Μάικλ Φ. Πάτον και Κέβιν Κάνον είναι εξαιρετική, κι αυτό θα είναι μάλλον και το μόνο στο οποίο θα μπορούσαν να συμφωνήσουν όλοι οι φιλόσοφοι που θα βρείτε στις σελίδες του βιβλίου".



Jim Ottaviani, συγγραφέας των βιβλίων THE IMITATION GAME, FEYNMAN και PRIMATES



Στο "Η φιλοσοφία σε κόμικς", οι Μάικλ Φ. Πάτον και Κέβιν Κάνον μάς εισάγουν σε έναν σύνθετο κόσμο με τον πιο απλό τρόπο. Με τον Ηράκλειτο για οδηγό μας, ταξιδεύουμε στον ποταμό της φιλοσοφίας, γνωρίζοντας κορυφαίους στοχαστές που άφησαν το στίγμα τους σε μια διάρκεια τριών χιλιετιών και παρακολουθώντας συζητήσεις και διαφωνίες πάνω σε διάφορα πεδία: από τη λογική και τη νόηση μέχρι την ηθική και την έννοια του θείου.



Συνδυάζοντας τα παιχνιδιάρικα σκίτσα του Κάνον με τα χιουμοριστικά και επιμορφωτικά κείμενα του Πάτον, "Η φιλοσοφία σε κόμικς" κάνει ξανά διασκεδαστική την αναζήτηση της αλήθειας, μεταδίδοντάς μας ταυτόχρονα την αγάπη για τη σοφία και τη γνώση.



"Ο Μάικλ Φ. Πάτον και ο Κέβιν Κάνον έχουν καταφέρει κάτι εκπληκτικό: μια ενδελεχή εισαγωγή στη φιλοσοφία σε μορφή κόμικς. Με απαράμιλλο πνεύμα, εξαιρετικό ρυθμό και φοβερά σκίτσα, οι δημιουργοί συστήνουν στον αναγνώστη, με τρόπο απλό αλλά και ακριβή, βασικές ιδέες από τον κόσμο της φιλοσοφίας, μυώντας τον στον Δυτικό τρόπο σκέψης".



Mark Lance, καθηγητής Φιλοσοφίας και Δικαίου, Πανεπιστήμιο Τζόρτζταουν
Quantity

Μέγιστος αρ. τεμαχίων που μπορείτε να παραγγείλετε ανά κωδικό είναι 5, εφόσον υπάρχει επαρκή απόθεμα ή κατόπιν παραγγελίας. Αν επιθυμείτε περισσότερα παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

close Shopping Cart
close Shopping Cart

New Account Register