• -€1.55

ΤΡΕΙΣ

Save €1.55 €13.95
€15.50
9786185116750
Last items in stock
: Jemma Press
ISBN13 9786185116750
Εκδότης Jemma Press
Ημερομηνία  Έκδοσης Δεκέμβριος 2019
Αριθμός σελίδων 168
Διαστάσεις 24x16
Μετάφραση ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΠΕΛΛΑ
Εικονογράφηση KELLY RYAN
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά) ΓΚΙΛΕΝ ΚΙΕΡΟΝ

Σενάριο Kieron Gillen

Σχέδιο Ryan Kelly

Χρώμα Jordie Bellaire

Μετάφραση Μπέλλα Σπυροπούλου



Εκδόσεις Jemma Press



364 π.χ. Μετά από έναν αιώνα ηγεμονίας, η Σπάρτη καταρρέει. Μια σφαγή αθώων ειλώτων εξελίσσεται σε ένα κυνήγι που θα μπορούσε να σημάνει το τέλος αυτής της στρατιωτικής κοινωνίας. Τρεις δούλοι τρέχουν για να σωθούν. Στα χνάρια τους τριακόσιοι από τους Σπαρτιάτες αφέντες τους. Έχουν άραγε ελπίδα να επιβιώσουν απέναντι στους σπουδαιότερους πολεμιστές που γνώρισε ποτέ ο κόσμος;

Ο Kieron Gillen (The Wicked + The Divine, Phonogram, Uber), o Ryan Kelly (Saucer Country, Local) και η Jordie Bellaire (The Manhattan Projects, Pretty Deadly, Zero) ενώνουν τις δυνάμεις τους για να αφηγηθούν ένα ιστορικό έπος για την εποχή μας.

Η συλλογική αυτή έκδοση της καταξιωμένης σειράς περιλαμβάνει σχόλια, προσχέδια και μια συζήτηση με τον ιστορικό σύμβουλο, Καθηγητή Ιστορίας Στήβεν Χόντκινσον, Διευθυντή του Κέντρου Σπαρτιατικών και Πελοποννησιάκών Σπουδών του Πανεπιστημίου του Νότιγχαμ. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)



"Οργισμένο και συναρπαστικό, το ΤΡΕΙΣ είναι ένα από τα καλύτερα κόμικς που έχει βγάλει η Image" (Tom Ewing, Freaky Trigger)

"Ένα από εκείνα τα σπάνια κόμικς που είναι τέλεια από κάθε άποψη" (Joey Caswel, All-Comic)

"Μια σαγηνευτική σειρά με ζωντανό σχέδιο και ενδελεχή έρευνα" (MJ Feuerborn, Comicality)

"Απλώς αριστούργημα" (Mary Kate Jasper, Comic Book Resources)

Quantity

Μέγιστος αρ. τεμαχίων που μπορείτε να παραγγείλετε ανά κωδικό είναι 5, εφόσον υπάρχει επαρκή απόθεμα ή κατόπιν παραγγελίας. Αν επιθυμείτε περισσότερα παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

close Shopping Cart
close Shopping Cart

New Account Register