• -€0.89

1800: 3. Αγιά Μαύρα

Save €0.89 €8.06
€8.95
9786185116774
Last items in stock
: Jemma Press
ISBN 9786185116774
Εκδοτικός οίκος Jemma Press
Βάρος 0,23
Σελίδες 48
Διαστάσεις 20,7x29
Ημερομηνία έκδοσης Απρίλιος 2019

Συγγραφή / Εικονόγραφηση Θανάσης Καραμπάλιος



Εκδόσεις Jemma Press



Ο Καραμάνος θα εξαναγκαστεί τελικά να αναλάβει την αποστολή που θα του αναθέσει ο Νικοτσάρας και να πάει στην Αγιά Μαύρα. Η οικογένεια θα ξαναχωρίσει και παρόλο που το πένθος από την απώλεια της Ελένης είναι ακόμη “νωπό” αυτό που βαραίνει ακόμη περισσότερο την ψυχή όλων είναι η αβεβαιότητα για την μοίρα του Νικόλα. Κανείς δεν ξέρει αν το μικρό αγόρι ζει ή πέθανε, αν είναι σε κίνδυνο ή έχει βρει καταφύγιο. Όμως το μέλλον επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις για την οικογένεια αλλά και για τους εχθρούς της...



“Μια συναρπαστική, όσο και πρωτότυπη ιστορική μυθοπλασία, που όμως δεν επικεντρώνεται σε κάποιο από τα μεγάλα αφηγήματα της επίσημης ιστοριογραφίας, αλλά εκτυλίσσεται στο παρασκήνιο και γοητεύεται από τις αθέατες όψεις της νεότερης ελληνικής ιστορίας. Εκεί όπου πολύπλοκες και εν πολλοίς άγνωστες διεργασίες διαδραμάτισαν τον δικό τους ρόλο στα μετέπειτα επαναστατικά γεγονότα.”

—John Antono, από την εισαγωγή του.

Quantity

Μέγιστος αρ. τεμαχίων που μπορείτε να παραγγείλετε ανά κωδικό είναι 5, εφόσον υπάρχει επαρκή απόθεμα ή κατόπιν παραγγελίας. Αν επιθυμείτε περισσότερα παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

close Shopping Cart
close Shopping Cart

New Account Register