• -€2.00

Με τον τρόπο της Κάμαλα: Η ζωή και η πορεία της πρώτης γυναίκας αντιπροέδρου των ΗΠΑ

Save €2.00 €17.99
€19.99
9789604846887
Last items in stock
: Dan Morain
Τίτλος Πρωτοτύπου Kamala's way: An american life
ISBN 9789604846887
Εκδοτικός οίκος Εκδόσεις Παπαδόπουλος
Βάρος 0,44
Σελίδες 400
Διαστάσεις 14,5x20,5
Ημερομηνία έκδοσης Απρίλιος 2021

Συγγραφέας Dan Morain



Μετάφραση Δημήτρης Σ. Αλεξίου



Εκδόσεις Παπαδόπουλος



Κάμαλα Χάρις: η κόρη μεταναστών που έγινε η πρώτη μαύρη γυναίκα Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ



Ελάχιστα πράγματα πάνω της είναι συμβατικά, όμως η προσωπική της ιστορία εκφράζει περισσότερο από καθετί την καλή πλευρά της Αμερικής.

Κόρη χωρισμένων γονιών, μεγάλωσε με τη μητέρα της, από την οποία πήρε την εργασιακή ευσυνειδησία, την προσοχή στη λεπτομέρεια και κυρίως την ικανότητα να επιμένει και να τα καταφέρνει εκεί που έβρισκε κλειστές πόρτες.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος Νταν Μοραίν μάς δίνει την πρώτη εις βάθος βιογραφία της μοναδικής αυτής γυναίκας. Μέσα απ’ αυτή, θα γνωρίσετε την Περιφερειακή Εισαγγελέα του Σαν Φρανσίσκο που εισήγαγε καινοτομίες για την καταπολέμηση της αποχής των παιδιών από το σχολείο και την προστασία των εργατριών του σεξ και έφτασε να γίνει η πρώτη μαύρη γυναίκα Γενική Εισαγγελέας στην ιστορία της Καλιφόρνια. Την εικοσιεννιάχρονη Κάμαλα που σχετίστηκε με τον –κατά τριάντα χρόνια μεγαλύτερό της– Πρόεδρο της Βουλής της Καλιφόρνια, σε μια σχέση που μπορεί να της άνοιξε πόρτες, όμως η ίδια αργότερα θα τη χαρακτήριζε «θηλιά στον λαιμό» της. Τη ριψοκίνδυνη Χάρις, που μετά από μόλις πέντε χρόνια ως Γενική Εισαγγελέας, πήρε την τολμηρή απόφαση να διεκδικήσει μια έδρα στη Γερουσία των ΗΠΑ, αλλά και στήριξε δημόσια τον Μπαράκ Ομπάμα όταν ακόμα η υποψηφιότητά του για την Προεδρία έδειχνε να μην έχει καμία τύχη. Θα γνωρίσετε τέλος τη Χάρις που καταφέρνει να επανακάμψει με τρόπο μοναδικό, αφού παρά την αποτυχία της καμπάνιας της για το χρίσμα στις προεδρικές εκλογές, πέτυχε να κερδίσει την πολύτιμη υποψηφιότητα της Αντιπροέδρου δίπλα στον Τζο Μπάιντεν.

Παράλληλα, ο Μοραίν μάς αποκαλύπτει τη Χάρις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας: το πώς ερωτεύτηκε αργά στη ζωή της, πώς έγινε μητριά δύο παιδιών, πώς ενδιαφέρθηκε για τους άσημους συνεργάτες της που είναι μαζί της από παλιά, και όλα αυτά με τον τρόπο που την έφερε τελικά στην κορυφή: τον τρόπο της Κάμαλα.

Quantity

Μέγιστος αρ. τεμαχίων που μπορείτε να παραγγείλετε ανά κωδικό είναι 5, εφόσον υπάρχει επαρκή απόθεμα ή κατόπιν παραγγελίας. Αν επιθυμείτε περισσότερα παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

close Shopping Cart
close Shopping Cart

New Account Register