• -€1.35

David Beckham - Η μεγάλη προδοσία

Save €1.35 €12.15
€13.50
9789602961117
Last items in stock
Υπότιτλος Η μεγάλη προδοσία: Το παρασκήνιο της υπόθεσης για το πώς ο κορυφαίος ποδοσφαιρικός σύλλογος της Βρετανίας έχασε τον κορυφαίο παίκτη του
Τίτλος Πρωτοτύπου David Beckham: The great betrayal
ISBN 9789602961117
Εκδοτικός οίκος Νίκας / Ελληνική Παιδεία Α.Ε.
Βάρος 0,37
Σελίδες 247
Διαστάσεις 21χ14
Ημερομηνία έκδοσης Ιανουάριος 2003

Συγγραφέας Virginia Blackburn 



Μετάφραση Άννα Ζερβού



Εκδόσεις Νίκας



Ντέιβιντ Μπέκαμ -ήρωας του βρετανικού ποδοσφαίρου και ίνδαλμα εκατομμυρίων φιλάθλων ανά την υφήλιο. Το πρόσωπό του είναι ανάμεσα στα πιο διάσημα του πλανήτη, ενώ η ικανότητά του να συνδυάζει εμφάνιση, γοητεία και ένα απίστευτο ταλέντο τον έχουν κάνει τον αγαπημένο του κοινού.



Το Ιούνιο του 2003, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άφησε άναυδο τον ποδοσφαιρικό κόσμο, όταν πούλησε τον πολυτιμότερο παίκτη της στην Ισπανική αντίπαλό της, Ρεάλ Μαδρίτης. Τι οδήγησε τη Μάντσεστερ σε μια τέτοια απόφαση; Πώς αντέδρασε ο Μπέκαμ όταν έμαθε τα νέα; Υπήρξαν άραγε πιο σκοτεινές δυνάμεις, που λειτούργησαν παρασκηνιακά στην όλη υπόθεση;



'Ολη η αλήθεια για αυτή την καθοριστική στιγμή στην ιστορία του ποδοσφαίρου αποκαλύπτεται για πρώτη φορά σε ένα εκρηκτικό βιβλίο, που κάθε φίλος του ποδοσφαίρου οφείλει να διαβάσει. Επίσης, οι θαυμαστές του Μπέκαμ θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τα πάντα για τον αγαπημένο τους σταρ: την αλήθεια για τη σχέση του με τον προπονητή του Άλεξ Φέργκιουσον· πώς ο ίδιος και η γυναίκα του Βικτόρια αντιμετωπίζουν τη συνεχή δημοσιότητα· και, φυσικά, πώς αυτό το χαρισματικό παιδί κατάφερε να φτάσει τόσο ψηλά!

Quantity

Μέγιστος αρ. τεμαχίων που μπορείτε να παραγγείλετε ανά κωδικό είναι 5, εφόσον υπάρχει επαρκή απόθεμα ή κατόπιν παραγγελίας. Αν επιθυμείτε περισσότερα παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

close Shopping Cart
close Shopping Cart

New Account Register