• Εξαντλημένο

Πανόραμα με 66 αυτοκόλλητα - Χρονολόγιο της Παγκόσμιας Ιστορίας

19,90 €
: 8+
: Poppik

Ανακαλύψτε μεγάλα ιστορικά γεγονότα με αυτό το μεγάλο πανόραμα της παγκόσμιας ιστορίας που θα συμπληρωθεί με 66 αυτοκόλλητα επανατοποθέτησης. Το παιδί κολλά τα 66 μεγάλα αυτοκόλλητα στην αφίσα, ακολουθώντας τους αριθμούς που του υποδεικνύονται. Διακρίνει έτσι σημαντικές ιστορικές περιόδους και ανακαλύπτει τη διαδοχή πολιτισμών που σηματοδότησαν την ιστορία του κόσμου. Πόσοι αιώνες χωρίζουν τους Αιγύπτιους από τους Ρωμαίους; Τι συνέβη στον Μεσαίωνα στην Ασία; Τι συνέβαινε στην Αμερική κατά την αρχαιότητα; Αυτή η αφίσα απαντά σε όλες αυτές τις ερωτήσεις…

Τα αυτοκόλλητα αντιπροσωπεύουν εικονικές ιστορικές μορφές και σκηνές από όλες τις ηπείρους καθώς επίσης και πορτρέτα σημαντικών προσωπικοτήτων, όπως η Ιωάννα της Λωρραίνης, ο Κομφούκιος, ο Λουδοβίκος ο 14ος ή ακόμα και ο Μπαράκ Ομπάμα. Μια υπέροχη αφίσα για παιδιά, για να μάθουν ενώ διασκεδάζουν. Η αφίσα συνοδεύεται από ένα φυλλάδιο 24 σελίδων που σχολιάζει καθένα από τα 80 χρονογραφήματα της ιστορικής ζωφόρου.

Αυτή η αφίσα αναπτύσσει τη περιέργεια αλλά και την επιθυμία για ιστορική γνώση. Τα παιδιά ενθαρρύνονται να γνωρίσουν ιστορικά γεγονότα, πολιτισμούς αλλά και σημαντικές ιστορικές προσωπικότητες. Τα παιδιά μπορούν να παίξουν μαζί και να βοηθήσουν το ένα το άλλο, χάρη στη γιγαντιαία μορφή (140 x 30 cm) και στον μεγάλο αριθμό αυτοκόλλητων που μπορούν να επανατοποθετηθούν. Η αφίσα είναι τυπωμένη και στις δύο πλευρές: η μία στα αγγλικά, η άλλη στα γαλλικά. Επιλέξτε την πλευρά που θέλετε να ολοκληρώσετε με τα αυτοκόλλητα.

Μόλις ολοκληρωθεί η αφίσα, μπορεί να πλαισιωθεί ή να τοποθετηθεί απευθείας στον τοίχο!

Τεμάχια

Μέγιστος αρ. τεμαχίων που μπορείτε να παραγγείλετε ανά κωδικό είναι 5, εφόσον υπάρχει επαρκή απόθεμα ή κατόπιν παραγγελίας. Αν επιθυμείτε περισσότερα παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

close Καλάθι αγορών
close Καλάθι αγορών

Δημιουργία νέου λογαρισμού