Μεγάλο Πόστερ με 49 αυτοκόλλητα - Αστρονομία

17,90 €
3760262411422
Κατόπιν παραγγελίας
: 8+
: Poppik

Ξεδιπλώστε το μεγάλο πόστερ και κολλήστε τα 49 επανατοποθετούμενα αυτοκόλλητα και ταξιδέψτε στον γαλαξία μας, Θα εξερευνήσετε έτσι το ηλιακό σύστημα και τον Γαλαξία μας.

Αυτή η αφίσα με θέμα την Αστρονομία αναπτύσσει τη περιέργεια και εμπλουτίζει τις γνώσεις των παιδιών σχετικά με το σύμπαν μας. Τα παιδιά θα διασκεδάσουν αναγνωρίζοντας τους θεούς και τους ήρωες και θα παρακινηθούν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες.

Η αφίσα εικονίζει πλανήτες και διαστημικά αντικείμενα, αλλά και ανθρώπους που ο καθένας συνέβαλε με τον τρόπο του στην πορεία της επιστήμης της Αστρονομίας! Το παιδί πρέπει να κολλήσει κάθε φιγούρα στο σωστό σημείο. Με το παιχνίδι αυτό θα γνωρίσετε αλλά και θα εμβαθύνετε τις γνώσεις σας γύρω από την αστρονομία με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο

Αυτή η δημιουργική δραστηριότητα με αυτοκόλλητα είναι πολύ εύκολη και διασκεδαστική ενώ ταυτόχρονα ενισχύει την μνήμη, τη συγκέντρωση και την ηρεμία του παιδιού. Ακόμη αναπτύσσει την καλλιτεχνική ευαισθησία των παιδιών καθώς είναι φτιαγμένη από τον σπουδαίο καλλιτέχνη Peter Greenwood που εικονογράφησε την αφίσα.

Η αφίσα είναι τυπωμένη και στις δύο πλευρές: η μία είναι στα γαλλικά, και η άλλη στα αγγλικά και συνοδεύεται από επεξηγηματικό φυλλάδιο στα Ελληνικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Γερμανικά, Ολλανδικά, Κινέζικα.

Μόλις ολοκληρωθεί μπορεί να γίνει ένα όμορφο διακοσμητικό για το δωμάτιο.

Αυτή η δραστηριότητα έχει σχεδιαστεί από τον Peter Greenwood και κατασκευάστηκε για παιδιά άνω των 3 ετών από τη γαλλική εταιρεία Poppik. 

Για οικολογικούς λόγους, αυτό το εκπαιδευτικό παιχνίδι κατασκευάζεται στην Ισπανία, σε μια επίπεδη συσκευασία για την ελαχιστοποίηση των οικολογικών επιπτώσεων (κατασκευή και μεταφορά) και συμμορφώνεται με το πρότυπο παιχνιδιών CE, εγγυημένο χωρίς φθαλικό εστέρα και πιστοποιημένο με PEFC: από αειφόρα διαχειριζόμενα δάση.

Διαστάσεις αφίσας: 1 m x 68 cm

Τεμάχια

Μέγιστος αρ. τεμαχίων που μπορείτε να παραγγείλετε ανά κωδικό είναι 5, εφόσον υπάρχει επαρκή απόθεμα ή κατόπιν παραγγελίας. Αν επιθυμείτε περισσότερα παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

close Καλάθι αγορών
close Καλάθι αγορών

Δημιουργία νέου λογαρισμού