• -10%
365 Μέρες στο Προνήπιο - Αρχίζω γραφή και ανάγνωση

365 Μέρες στο Προνήπιο - Αρχίζω γραφή και ανάγνωση

Έκπτωση 10% 7,83 €
8,70 €
9786185291495
Κατόπιν παραγγελίας
: ISCOOL
: 4+
Σειρά 365 ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΝΗΠΙΟ
Χρονολογία Έκδοσης Ιανουάριος 2021
Αριθμός σελίδων 66
Διαστάσεις 28x21

Το βιβλίο αυτό είναι ιδανικό για την πρώτη γνωριμία των παιδιών με τα γράμματα, την αλφαβήτα, τη φωνολογική επίγνωση, την ανάπτυξη της λεπτής κινητικότητας και την προετοιμασία του Νηπιαγωγείου. Αποτελεί ένα εξαιρετικό παιδικό βιβλίο για τη δημιουργική απασχόληση, τον ελεύθερο χρόνο, την παιδική βιβλιοθήκη. Τα βιβλία της σειρά «365 μέρες στο Προνήπιο» βοηθούν τα παιδιά να εξερευνήσουν τα ταλέντα τους, να καλλιεργήσουν τη φαντασία και τη δημιουργικότητα τους, να αναπτύξουν τις γνώσεις και την ευφυΐα τους.

Το παιδί μέσα από το βιβλίο :

Κατακτά έννοιες του γραπτού λόγου

Αναγνωρίζει και αναπαριστά τα γράμματα της αλφαβήτας

Αντιστοιχεί τα κεφαλαία με τα πεζά γράμματα

Τοποθετεί διαδοχικά τα γράμματα

Αναγνωρίζει τη σημασιολογία απλών λέξεων

Καλλιεργεί το γραμματισμό του

Αναγνωρίζει τα χρώματα

Εξασκεί την γενική του αντίληψη

Τα βιβλία της σειράς «365 μέρες στο Προνήπιο» βοηθούν τα παιδιά να εξερευνήσουν τα ταλέντα τους, να καλλιεργήσουν τη φαντασία και τη δημιουργικότητα τους, να αναπτύξουν τις γνώσεις και την ευφυΐα τους. Ιδανικά για την πρώτη γνωριμία με τα γράμματα, την αλφαβήτα, τη φωνολογική επίγνωση, την ανάπτυξη της λεπτής κινητικότητας, την πρώτη επαφή με μαθηματικές έννοιες, αριθμούς, συλλογισμούς και την προετοιμασία του Νηπιαγωγείου. Αποτελεί ένα εξαιρετικό παιδικό βιβλίο για τη δημιουργική απασχόληση, τον ελεύθερο χρόνο, την παιδική βιβλιοθήκη.

Τεμάχια

Μέγιστος αρ. τεμαχίων που μπορείτε να παραγγείλετε ανά κωδικό είναι 5, εφόσον υπάρχει επαρκή απόθεμα ή κατόπιν παραγγελίας. Αν επιθυμείτε περισσότερα παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

close Καλάθι αγορών
close Καλάθι αγορών

Δημιουργία νέου λογαρισμού