• -10%
365 Μέρες στο Προνήπιο - Σκέφτομαι μαθηματικά

365 Μέρες στο Προνήπιο - Σκέφτομαι μαθηματικά

Έκπτωση 10% 7,83 €
8,70 €
9786185291525
Κατόπιν παραγγελίας
: ISCOOL
: 4+
Σειρά ΠΑΙΖΩ, ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ, ΜΑΘΑΙΝΩ
Χρονολογία Έκδοσης Ιανουάριος 2021
Αριθμός σελίδων 66
Διαστάσεις 28x21

Ένα μοναδικό βιβλίο για μοναδικά παιδιά! Με παιγνιώδεις ασκήσεις, εργασίες και δραστηριότητες, το βιβλίο αυτό στοχεύει στην πρώτη γνωριμία των παιδιών με τους αριθμούς, τις προμαθηματικές έννοιες και τη συλλογιστική σκέψη. Εξαιρετικά σχεδιασμένο από την εκπαιδευτική μας ομάδα, με χρώμα και φαντασία, ώστε να τονώσει το ενδιαφέρον των παιδιών και να ενισχύσει θεμελιώδεις δεξιότητες. Κατάλληλο και ιδανικό για κάθε ώρα και εποχή, αξίζει την θέση του σε κάθε παιδική βιβλιοθήκη!

Οι στόχοι του βιβλίου ακολουθούν την ύλη όπως ορίζεται από το αναλυτικό πρόγραμμα σπουδών του Υπουργείου Παιδείας

Τα βιβλία της σειράς «365 μέρες στο Προνήπιο» βοηθούν τα παιδιά να εξερευνήσουν τα ταλέντα τους, να καλλιεργήσουν τη φαντασία και τη δημιουργικότητα τους, να αναπτύξουν τις γνώσεις και την ευφυΐα τους. Ιδανικά για την πρώτη γνωριμία με τα γράμματα, την αλφαβήτα, τη φωνολογική επίγνωση, την ανάπτυξη της λεπτής κινητικότητας, την πρώτη επαφή με μαθηματικές έννοιες, αριθμούς, συλλογισμούς και την προετοιμασία του Νηπιαγωγείου. Αποτελεί ένα εξαιρετικό παιδικό βιβλίο για τη δημιουργική απασχόληση, τον ελεύθερο χρόνο, την παιδική βιβλιοθήκη.

Τεμάχια

Μέγιστος αρ. τεμαχίων που μπορείτε να παραγγείλετε ανά κωδικό είναι 5, εφόσον υπάρχει επαρκή απόθεμα ή κατόπιν παραγγελίας. Αν επιθυμείτε περισσότερα παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

close Καλάθι αγορών
close Καλάθι αγορών

Δημιουργία νέου λογαρισμού