• -10%
Dyslexia Box: Πρόγραμμα υποστήριξης και παρέμβασης στη Δυσλεξία, την ανάγνωση και τη γραφή

Dyslexia Box: Πρόγραμμα υποστήριξης και παρέμβασης στη Δυσλεξία, την ανάγνωση και τη γραφή

Έκπτωση 10% 22,41 €
24,90 €
9789606351013
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
: Πεδίο
Βάρος 0,75
Διαστάσεις 12x12x12
Ημερομηνία έκδοσης Σεπτέμβριος 2020

Από τον ειδικό παιδαγωγό, Φώτη Παπαναστασίου, συγγραφέα των βιβλίων 'Μαθησιακές Ευκολίες' και 'ΔΕΠΥράζει', ήρθε το Dyslexia Box! Πρόκειται για ένα πολυαισθητηριακό εργαλείο παρέμβασης για παιδιά με δυσλεξία και όχι μόνο!

Σκοπός του Dyslexia Box είναι να βοηθήσει τους μαθητές με δυσλεξία να κατακτήσουν δεξιότητες απαραίτητες για την ακαδημαϊκή τους πορεία, να τους υποστηρίξει στην προσπάθειά τους να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες που παρεμποδίζουν τη συμμετοχή τους στη μαθησιακή διαδικασία, να αναπτύξουν πλήρως τη φωνολογική επίγνωση και να κατακτήσουν επαρκώς την αναγνωστική ικανότητα και τη γραφή.

Δεν απευθύνεται αποκλειστικά σε παιδιά με δυσλεξία, αλλά σε όλα τα παιδιά του νηπιαγωγείου και των πρώτων τάξεων του Δημοτικού.

Υποστηρίζει ουσιαστικά την ομαλή μετάβαση του παιδιού από τον προφορικό λόγο στον γραπτό λόγο.

Το Dyslexia Box είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για ειδικούς παιδαγωγούς, λογοθεραπευτές, ειδικούς θεραπευτές, νηπιαγωγούς, δασκάλους και γονείς που επιθυμούν να υποστηρίξουν τα παιδιά στην προσπάθειά τους να κατακτήσουν την ανάγνωση και τη γραφή.

Το Dyslexia Box περιλαμβάνει 238 κάρτες, 5 πιόνια, 1 βοηθό ανάγνωσης και εγχειρίδιο 48 σελίδων με τις οδηγίες των δραστηριοτήτων.
Τεμάχια

Μέγιστος αρ. τεμαχίων που μπορείτε να παραγγείλετε ανά κωδικό είναι 5, εφόσον υπάρχει επαρκή απόθεμα ή κατόπιν παραγγελίας. Αν επιθυμείτε περισσότερα παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

close Καλάθι αγορών
close Καλάθι αγορών

Δημιουργία νέου λογαρισμού