• -10%

Ένα βιβλίο μες στη βρόμα

Έκπτωση 10% 25,11 €
27,90 €
9786185689148
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
: Μικρή Σελήνη
: 9 - 12 ετών

Μα ποιος θα έφτιαχνε ένα ολόκληρο βιβλίο γνώσης αφιερωμένο στην Βρόμα; Ε, φυσικά, ο Piotr Socha! Μετά τις Μέλισσες και τα Δέντρα, παρουσιάζει ένα εκπληκτικό βιβλίο γεμάτο απίστευτες πληροφορίες σχετικά με την ιστορία της ανθρώπινης υγιεινής.

Από τα αρχαία χρόνια έως σήμερα και από την Ευρώπη ως την Αφρική, την Αμερική και την Ασία, οι λαοί μοιράζονται κοινές αλλά και τελείως διαφορετικές συνήθειες γύρω από την καθαριότητα του σώματος.

Πότε ανακαλύφθηκε η πρώτη τουαλέτα με καζανάκι; Πώς πλένονταν οι αρχαίοι Έλληνες και Αιγύπτιοι; Γιατί ο Λουδοβίκος ο ΙΔ’ έκανε τρεις φορές μπάνιο σε όλη του τη ζωή; Υπάρχουν άνθρωποι που ο ιδρώτας του δεν μυρίζει; Και πότε λίγη βρόμα μπορεί να μας κάνει και καλό;

Αυτές και εκατοντάδες άλλες ερωτήσεις βρίσκουν τις απαντήσεις τους στις 200 σελίδες του βιβλίου, μέσα από τις εκπληκτικές εικονογραφήσεις του Piotr Socha και τα κείμενα της δημοσιογράφου Monika Utnik Strugata.

Τεμάχια

Μέγιστος αρ. τεμαχίων που μπορείτε να παραγγείλετε ανά κωδικό είναι 5, εφόσον υπάρχει επαρκή απόθεμα ή κατόπιν παραγγελίας. Αν επιθυμείτε περισσότερα παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

close Καλάθι αγορών
close Καλάθι αγορών

Δημιουργία νέου λογαρισμού