• -1,40 €
Smart babies: Η συναισθηματική, κοινωνική και πολλαπλή νοημοσύνη του παιδιού

Smart babies: Η συναισθηματική, κοινωνική και πολλαπλή νοημοσύνη του παιδιού

Κερδίζετε 1,40 € 12,50 €
13,90 €
9786185488024
Κατόπιν παραγγελίας
: Φουρφούρι
: Ελένη Γαρυφαλάκη
Βάρος 0,32
Σελίδες 144
Διαστάσεις 17,1x24
Ημερομηνία έκδοσης Ιούνιος 2020

Υπάρχουν, άραγε, συνταγές για να κάνουμε έξυπνα και ψυχικά ανθεκτικά παιδιά; Η απάντηση στο SMART BABIES Η συναισθηματική, κοινωνική & πολλαπλή νοημοσύνη του παιδιού!

Όλα έχουν να κάνουν με τη νοημοσύνη. Όλος ο τρόπος που επιλέγουμε να ζήσουμε, επηρεάζει τον τρόπο που εξελίσσουμε την ευφυΐα μας. Οποιαδήποτε εμπειρία βιώνουμε, μας κάνει πιο έξυπνους, γιατί μας προσφέρει μια νέα οπτική που δεν είχαμε πιο πριν. Καθένας μας εξελίσσει τη νοημοσύνη του με έναν απόλυτα δικό του ρυθμό και με γνώμονα διαφορετικές ψυχικές και συναισθηματικές προτεραιότητες. Όλοι, όμως, έχουμε ένα κοινό καταλύτη: τη συναισθηματική ασφάλεια και την έμπνευση από το περιβάλλον μας και τους ανθρώπους γύρω μας.

Το βιβλίο αυτό ενδιαφέρεται να εμπνεύσει γονείς και εκπαιδευτικούς να δημιουργήσουν ένα υγιές και γόνιμο έδαφος για να εκδηλώσουν τα παιδιά, από τη βρεφική κιόλας ηλικία, την καλύτερη δυνατή νοητική, συναισθηματική και ψυχική δυναμική τους και να «ανθίσουν» ελεύθερα.

Τεμάχια

Μέγιστος αρ. τεμαχίων που μπορείτε να παραγγείλετε ανά κωδικό είναι 5, εφόσον υπάρχει επαρκή απόθεμα ή κατόπιν παραγγελίας. Αν επιθυμείτε περισσότερα παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

close Καλάθι αγορών
close Καλάθι αγορών

Δημιουργία νέου λογαρισμού