Αντικαταβολή

Στην περίπτωση που επιλέξετε τρόπο αποστολής ΕΛΤΑ Courier μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με αντικαταβολή στον οδηγό την στιγμή τις παραλαβής της παραγγελίας σας. Το κόστος της αντικαταβολής είναι 2€.

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικής κατάθεσης ή web banking. Παρακαλούμε μην ξεχνάτε να συμπληρώσετε το ονοματεπώνυμό σας ή τον αριθμό παραγγελίας σας στην δικαιολογία πληρωμής.

Συνεργαζόμενες τράπεζες:
Alpha Bank
Αριθμός Λογαριασμού: GR4401401150115002002040128
Δικαιούχος Χάρτινο Καράβι Ε. Ε.

Μετά την κατάθεσή σας παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εταιρία μας στέλνοντας ένα email για να γνωστοποιήσετε την κατάθεσή σας, στο info@xartino-karavi.gr ή στο τηλέφωνο 2102531533.

Με χρεωστική/πιστωτική κάρτα

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας.
Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

close Καλάθι αγορών
close Καλάθι αγορών

Δημιουργία νέου λογαρισμού